^Πίσω στην Κορυφή

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Θεατρική Τέχνη

Ανωτέρα Δραματική Σχολή

Εισαγωγικές Εξετάσεις
Ενημέρωση 27-7-2015

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ, εδώ και πολλά χρόνια , έχει αρχίσει έναν διαρκή και ελπιδοφόρο αγώνα για την αναβάθμιση των σπουδών της δραματικής τέχνης, προς όφελος των σπουδαστών και του θεάτρου. Μεταξύ των καινοτόμων και προοδευτικών προτάσεών μας είναι και αυτή της κατάργησης των εισαγωγικών εξετάσεων. Από προηγούμενες ανακοινώσεις μας έχετε πληροφορηθεί όλα όσα έχουν προηγηθεί μέχρι και την αλλαγή της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού.
Αμέσως, σχεδόν, με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Υπουργού Πολιτισμού, κ. Ξυδάκη, υποβάλαμε εκ νέου την πρότασή μας, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε εκ μέρους του κ. Υπουργού, καμμία απολύτως απάντηση, παρά τις πολλές και επίμονες τηλεφωνικές οχλήσεις μας. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα μία συνάντηση με τον κ. Υπουργό, οπότε και θα σας ενημερώσουμε για ό,τι προκύψει, είτε είναι ωφέλιμο, είτε όχι.
Προς το παρόν, αγαπητοί υποψήφιοι σπουδαστές της Υποκριτικής Τέχνης, συνεχίστε την προετοιμασία σας για τις επικείμενες εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού.
Σας ευχόμαστε επιτυχία στην προσπάθειά σας!