^Πίσω στην Κορυφή

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Θεατρική Τέχνη

Ανωτέρα Δραματική Σχολή

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ                                                                                Αθήνα, 18 Αυγούστου 2014
Ανωτέρα Ιδιωτική Σχολή Δραματικής Τέχνης
Ζαλόγγου 10β – Αθήνα
Τηλ.: 210 3829558 – 210 3819259
Fax: 210 3829558
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αναγνωρισμένη από το κράτος
Αποφάσεις ΥΠ.ΠΟ.   4067/21-5-98 (ΦΕΚ 567/Β/5-6-98)
                                        44012/21-11-01 (ΦΕΚ 1603/Β/4-12-01)

ΠΡΟΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
Αμερικής  5 – Αθήνα

Κ. Πρόεδρε,
Κ.κ. Σύμβουλοι,

Με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 3468/16-7-2014 επιστολή μας σας υποβάλαμε ερωτήματα που απορρέουν από την υπ’ αριθ. πρωτ 222/23 -7-2012 απόφασή σας και η απάντηση που πήραμε δεν ικανοποίησε κανένα από τα ερωτήματά μας. Για την προστασία των νομίμων συμφερόντων μας και όχι από περιέργεια, ζητάμε να μας απαντήσετε τουλάχιστον στο σαφέστατο ερώτημά μας, αν με δική σας και με ποια απόφαση στην τρέχουσα χρονική περίοδο επαναλαμβάνονται οι διαφημίσεις των δύο σχολών από τα μαζικά μέσα ενημέρωσης. Σας παραθέτουμε το πλήρες ερώτημα, ως έχει διατυπωθεί στην προηγούμενη επιστολή μας:

«Επειδή οι εν λόγω Σχολές επαναλαμβάνουν και φέτος την  προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων σε όλα τα μαζικά μέσα ενημέρωσης, παρακαλούμε να μας απαντήσετε αμέσως, εάν αυτό γίνεται με δική σας απόφαση.

Κείμενο φετινής διαφήμισης:

Δεκαπέντε χρόνια χωρίς το Βασίλη Διαμαντόπουλο. Δεκαπέντε χρόνια χωρίς το δάσκαλό μας.   (Στην συνέχεια  παρελαύνουν εν σειρά προβεβλημένα ονόματα της τηλεόρασης λέγοντας τις φράσεις «Φως», «Έμπνευση», «Ελπίδα», «Δημιουργία», «Δύναμη», «Ψυχή», «Αυτά μας δίδαξες»,  «Ήμουν κι εγώ εκεί» και «Σ’ ευχαριστούμε δάσκαλε» και στη συνέχεια: )   Οι Ανώτερες Δραματικές Σχολές Ίασμος στην Αθήνα και Βασίλης Διαμαντόπουλος στη Θεσσαλονίκη προκηρύσσουν το 22ο  και τελευταίο δωρεάν πρόγραμμα δραματουργικών σπουδών για άνεργους νέους από ίδιους οικονομικούς πόρους, χωρίς κοινοτικά κονδύλια, χωρίς κοινοτική ενίσχυση . Μια κοινωνική προσφορά για τον πολιτισμό και τους άνεργους νέους. Ίασμος και Βασίλης Διαμαντόπουλος. Η θεατρική παιδεία του τόπου μας.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας, παραμένουμε ελπιστοί,  ότι θα έχουμε άμεσα σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις. »

                                                                                                              Με εκτίμηση

                                                                                                               

                                                                                                  Αντώνης Ανδριόπουλος
                                                                                                         Νόμιμος εκπρόσωπος